Karadane Taş Baskı Sızma Zeytinyağını salata, meze gibi soğuk zeytinyağlılarınızda keyifle kullanabilirsiniz.
Taşbaskı Sızma Zeytinyağımız, Ekim – Kasım – Aralık aylarında Edremit cinsi zeytin ağaçlarından özenle toplanan tanelerin, eski usül taşbaskı değirmenlerde ezilerek hamur haline getirilmesi ve ardından da soğuk olarak preslenerek sızma yöntemiyle yağından ayrılması ile elde edilmektedir. Taşbaskı Sızma Zeytinyağı taş değirmende sızma yöntemi ile elde edildiğinden, bir kilogram zeytinyağı çıkarmak için diğer yöntemlere göre daha fazla zeytin sıkılması gerekmektedir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.